Què Oferim 
Faci clic per a ampliar la imatge Els productes principals que fabriquem i comercialitzem a POBO són: quadres de maniobra per a ascensors i muntacàrregues tant controlats per PLC com per microcontroladores; accessoris elèctrics, electrònics i mecànics que acompanyen als muntatges, caixes de revisió, botoneres d'exteriors i de cabina, cablejats, detectors, components de fixació, displays, telèfons, telecontrols, etc.

La nostra empresa els hi ofereix per sobre de tot la màxima qualitat en tots els productes, a més d'una òptima atenció al client tenint en compte les necessitats concretes de cadascú.  A POBO li donarem la millor solució possible a les seves propostes més exigents. 

Fabriquem a mida la seva maniobra fent servir com a base les dades facilitades pel client, amb components de primera qualitat i primeres marques.  Som respectuosos amb el medi ambient i utilitzem materials cada vegada menys perjudicials pel nostre planeta, lliures de plom i altres substàncies nocives.

Des de POBO oferim un excel·lent assessorament avalat per un equip de tècnics professionals formats específicament per a les seves tasques, a més de gaudir de les darreres tecnologies i la contínua innovació.  No només estem en contacte amb el client durant el procés de muntatge, sinó que ens preocupem de que tingui el millor servei postvenda.

Totes les nostres maniobres van acompanyades de manuals de muntatge fàcils d'interpretar per l'ascensorista.  Així mateix realitzem cursos de formació totalment de franc per a operaris i clients que ho sol·licitin.
Contactar Contactar  Avís legal Avís legal  © POBO ELECTRONICA Y AUTOMATISMOS S.L. 2012